Com a alcalde de Xilxes vull aprofitar aquest espai per a dirigir-me a tots i totes: veïns, veïnes i foranis que ens visiteu de manera esporàdica o habitual. Primer que res, m’agradaria donar-vos la benvinguda a aquest web municipal, una finestra virtual que vol apropar-vos els serveis que ofereix l’Ajuntament i els atractius del nostre poble.

 

Vivim en l’era de les noves tecnologies i la globalització, on tot ho tenim a l’abast amb un sol “click”. Per això, en aquest web trobareu en qüestió de minuts tota aquella informació d’interés que necessiteu, tant aquelles qüestions relacionades amb les tramitacions administratives com altres aspectes més amables lligats a l’agenda d’activitats, l’oferta turística o les nostres tradicions. 

 

No obstant, vull convidar-vos a conèixer millor Xilxes, no només mitjançant les pantalles. Xafar els nostres carrers, passejar pel Passeig Marítim, pels camps d’arròs i tarongers, banyar-se en les nostres platges, tastar el nostre meló o entrar a qualsevol dels nostres comerços, bars o restaurants.  En definitiva, viure en primera persona totes aquestes experiències.

 

Teniu al vostre abast canals digitals com aquest, podeu acudir a l’Ajuntament o fer-nos arribar les vostres suggerències a peu de carrer. Crec que l’administració pública ha de permanèixer  sempre atenta, en alerta, pròxima a la ciutadania. És el nostre deure escoltar  als  veïns i veïnes, compartir amb ells les inquietuts del dia a dia i oferir-los solucions. Només així podrem fer de Xilxes un poble de futur amb més i millors serveis públics i amb oportunitats per a tots i totes.

 

José Martínez

Alcalde de Xilxes