Com a alcalde de Xilxes/Chilches vull donar-vos la benvinguda a aquesta web que és un espai de transparència i de convivència en la xarxa com Xilxes ho és per als qui hem tingut la fortuna de créixer als seus carrers o per als qui, provenint d'altres llocs, han fet del nostre municipi la seua llar. Estem fent de Xilxes/Chilches un municipi acollidor, humà, segur, innovador i sostenible, plenament d'acord amb els seus valors històrics, artístics i naturals, un lloc de trobada, de cultura, de convivència, i volem fer-ho també des de la seua activitat econòmica i d'ocupació.

Aquesta web municipal manté obertes les portes de l'Ajuntament, com estan les de l'alcaldia per a afrontar els problemes i les expectatives de totes les persones de Xilxes i d'aquells que vulguen invertir en el nostre municipi o visitar-lo.

Xilxes és un gran punt de trobada, ho són les seues platges, i cadascuna dels seus carrers i places en tots els racons del municipi. Aqueix caràcter afable i acollidor que ens caracteritza presideix també la meua relació amb les Xilxeres i Xilxers com a alcalde i la de tots els regidors que m'acompanyen en l'equip de govern.

Aquesta web és una porta d'accés a uns serveis públics municipals de qualitat. En la corporació municipal, l'equip de govern i jo com a alcalde obrim les portes de la casa comuna que és l'ajuntament a totes les persones sense distinció de barri, de creences, d'edat o condició per a posar l'ajuntament al seu abast i treballar junts per a fer un poble millor. De la mateixa forma que sempre he escoltat als carrers de Xilxes als veïns, obrim els despatxos municipals per a escoltar-los i a través de la proximitat i permanència que possibiliten els mitjans tecnològics i xarxes socials, estenem el nostre esperit de servei públic mitjançant aquesta web que possibilita un contacte personal amb l'ajuntament i constitueix un canal permanent de suggeriment de millores, així com d'informació sobre els recursos participatius en l'àmbit social, cultural, econòmic, ambiental i esportiu d'aquest ajuntament.

Sempre he cregut que per a millorar Xilxes necessitem les idees de tots, dels qui treballem a l'ajuntament, regidors i empleats públics, i també de tots els ciutadans. Tots estem convocats a aquesta extraordinària tasca de fer de la nostra població un lloc cada dia millor. Tots estem orgullosos de poder col·laborar en aquest objectiu i des d'ací convide a cada habitant i visitant del nostre municipi al fet que utilitze aquesta web municipal i les seues xarxes socials per a això.

Benvinguts al vostre ajuntament digital, benvinguts al futur de Xilxes/Chilches.

Sr. Ismael Minguet Teresa

Alcalde-President de l'Excm. Ajuntament de Xilxes/Chilches