CEIP LUIS VIVES

 

Centre d'Educació Infantil i Primària Lluís Vives
Ubicació:
C/ Joan Carles I, s/n
12592 Xilxes/ Xilxes
Tel. 964 73 83 85El C.E.I.P Lluís Vives és el col·legi públic de Xilxes d'educació infantil segon cicle i Primària.

Està situat en el municipi de Xilxes a la província de Castelló (Comunitat Valenciana). El terme municipal de Xilxes també compta amb un nucli poblacional a la Platja de Xilxes. És l'únic centre d'educació infantil i primària, tant públic com privat, que existeix en la localitat.

Es tracta sense cap dubte d'un edifici de disseny avantguardista i nou dotat d'unes magnífiques instal·lacions. A més, compta amb un gimnàs que és tot un pavelló poliesportiu (també totalment reformat) està situat dins del mateix recinte escolar el que permet als nostres alumnes i també a tots els habitants del poble gaudir sota sostre d'una pista de futbol-sala, una de bàsquet, un frontó i dos "trinquets" per a la pràctica de la "pilota valenciana" per part dels alumnes del centre.

El Centre és d'una sola línia (ensenyament en valencià) i compta amb 10 unitats, 3 en educació infantil i 7 en primària. Entre altres serveis, el C.E.I.P. Lluís Vives disposa de menjador escolar amb cuina pròpia i que utilitzen diàriament més de la meitat del seu alumnat.

C.E.I.P. LLUÍS VIVES XILXES – CONSELLERIA D'EDUCACIÓ

www.luisvivesxilxes.com