borrador telegram cartellborrador telegram cartell

 

En aquest canal t'enviarem comunicacions de caràcter informatiu, esdeveniments i informació del teu interès.

Si ja eres un expert i tens Telegram aquest és el nostre enllaç,

fes clic i endavant: https://t.me/ajuntXilxes

El canal de Telegram de l'Ajuntament de Xilxes és unidireccional (no rep respostes) i enviarà notificacions sobre qüestions d'interés com ara notícies d'actualitat del Consistori, agenda d'esdeveniments, subvencions, terminis per realitzar tràmits administratius o informació meteorològica local, alertes i tota aquella informació que interesse a la ciutadania. Aquest nou canal complementa les altres vies de comunicació de què ja disposa l'Ajuntament, com ara el web municipal o les xarxes socials Facebook i Instagram, amb l'objectiu de què la informació municipal arribe de forma més fluida als veïns i veïnes del municipi. L'aposta és que aquest canal siga no tant notícies, si no informació més directa com els bàndols que moltes voltes realitzem per megafonia.

La posada en marxa del canal de Telegram és una més de les accions encaminades a la modernització de l'administració que té com a objectiu la regidoria de Noves Tecnologies. "Amb aquest nou canal de comunicació aconseguim aproximar l'administració a la ciutadania, però també millorem en immediatesa I en transparència, ja que el que pretenem és posar a l'abast de la gent tot allò que puga ser útil i interessant".Si no tens Telegram segueix les instruccions.


Per descarregar l'aplicació cal anar al "Google Play" o l'"Apple Store", escriure "Telegram" al cercador i baixar-la.


Una vegada s'inicia la instal·lació de l'aplicació, per defecte sortirà en anglés. Primer hem de prémer el botó d' "Start" i llavors el programa demanarà el nostre número de telèfon per rebre un codi d'activació, sigui per SMS o via telefònica.

Una vegada que  ingressat el codi estarem llestos per a començar a gaudir de l'aplicació.
Ens sortirà una finestra demanant-nos accés als contactes, com és una aplicació de missatgeria instantània la idea és fer clic en "OK".

Si fem clic en la icona del llapis, podem enviar un nou missatge als nostres contactes, iniciar un nou xat secret o crear un nou grup on poden participar diversos usuaris.

A la pestanya "Configuració" (o Settings, si tenim l'aplicació en anglès) podem canviar el nostre nom i cognom, imatge de perfil, notificacions, bloquejar usuaris, ajustos de xat, entre altres coses. Fent clic a "Editar" podem canviar el nostre nom i pujar una imatge o fotografia punxant en el cercle, si no desitgem agregar una imatge, se'ns col·locarà la inicial del nostre nom.

Per accedir al canal Ajuntament de Xilxes al buscador de Telegram busca ajuntament de Xilxes i fes clic afegir-te al canal.

Una altra manera és accedir al canal des d'un enllaç. https://t.me/ajuntXilxes