Amb aquests treballs de caràcter urgent l'Ajuntament pretén garantir la seguretat i evitar danys

trabajos pasarela 08 03 21

 

L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat els treballs d'apuntalament de la passarel·la de la platja, actuació orientada a esmenar els desperfectes motivats per la caiguda d'un pilar i acordada amb el Servei Provincial de Costes després de la visita realitzada a la infraestructura per part d'un equip tècnic divendres passat.

En aquesta primera jornada les tasques s'han centrat en l'aportació de pedra d'escullera per a emplenar la zona en la qual es trobava el pilar derrocat per la mar. Així mateix, en els pròxims dies s'instal·larà una xicoteta estructura de perfils metàl·lics sobre aquesta base estable en la qual es recolzarà la plataforma horitzontal.

Amb aquests treballs de caràcter urgent el consistori pretén garantir la seguretat i evitar danys. Així mateix, l'equip de govern ha inclòs una partida de 258.000 euros en el pressupost d'enguany, a més de sol·licitar al Ministeri de Transició Ecològica la concessió administrativa d'ocupació per a poder reparar aquest emblema turístic de la població.