Es premiarà a la clientela dels comerços adherits a la promoció amb vals de compra de 200, 150 i 100 euros


campaña comercio 2021L'Ajuntament de Xilxes ha impulsat la campanya “5 raons per a comprar” amb l'objectiu de continuar dinamitzant el comerç local i fomentant el consum de proximitat en aquest context marcat per la COVID-19.

 

L'alcalde de la localitat, José Martínez, i la regidora de Comerç, Mayte Pinés, han repartit el material promocional entre els comerços adherits a aquesta iniciativa, que estarà activa entre el 9 d'abril i el 31 de maig.

 

Així mateix, la clientela d'aquests establiments podrà participar en el sorteig de vals de 200, 150 i 100 euros cada vegada que realitze compres per valor superior a 20 euros. Finalment, el sorteig es realitzarà l'1 de juny i les persones agraciades podran gastar el premi en qualsevol dels comerços participants.

 

Després del balanç positiu de la campanya desenvolupada per a impulsar les compres nadalenques, el consistori ha estés aquesta acció al mes d'abril i maig per a premiar la fidelitat dels veïns i veïnes del municipi i per a continuar donant suport al sector comercial.

 

Aquesta acció forma part del paquet de mesures orientades a minimitzar l'impacte econòmic propiciat per la pandèmia. En aquest sentit, aquest 2021 seguirà sense cobrar-se a l'hostaleria i restauració la taxa d'ocupació de via pública. Així mateix, amb la finalitat d'incentivar l'activitat econòmica del sector també s'ha facilitat l'ampliació de les zones de terrasses per a afavorir l'augment de volum de negoci.