El condicionament i trasllat de la parada d'autobusos també forma part de les actuacions previstes en aquesta subvenció de 95.900 €

 

pleno abril 2021 30 04 21El ple de l'Ajuntament de Xilxes ha aprovat la sol·licitud d'inclusió en el Pla de Cooperació Provincial d'Obres i Serveis de la Diputació de Castelló per a l'any 2021, pel qual es destinarà un total de 95.900 € a actuacions orientades a la pavimentació dels carrers i al condicionament de la nova parada d'autobusos.

 

En concret, amb aquesta subvenció provincial s'invertirà en l'asfaltat de les vies Moncofa i Barranquet i en l'actuació per al trasllat de la parada d'autobusos fora del nucli urbà.

 

La sessió també ha acordat una modificació de crèdits amb càrrec al Romanent de Tresoreria per a diferents actuacions, entre les quals destaquen l'adequació del Camí Vell i el manteniment de platges i séquies.

 

“Amb aquest Pla Provincial podrem continuar endreçant els carrers i traurem del nucli urbà la parada d'autobusos, un altre dels projectes de millora necessaris per al municipi. Situant aquest punt en la zona dels safaretjos guanyarem en seguretat evitant el pas de vehicles pesants per l'interior del poble”, ha manifestat l'alcalde de Xilxes, José Martínez.