Aquesta inversió de 44.164,98 euros serà sufragada per la Diputació en incloure's en el Pla de Cooperació Provincial d'Obres i Serveis

 

parada busL'Ajuntament de Xilxes ha aprovat el projecte d'obres per al condicionament de la parada d'autobusos, actuació que suposa l'arrancada del nou paquet d'iniciatives emmarcades en les millores urbanístiques que l'equip de govern té previst escometre en els pròxims anys.

 

Aquesta primera actuació, la inversió de la qual ascendeix a 44.164’98 euros, serà sufragada per la Diputació de Castelló en incloure's en el Pla de Cooperació Provincial d'Obres i Serveis i implicarà el trasllat de l'actual parada fora del nucli urbà amb la finalitat de guanyar en seguretat evitant el pas de vehicles pesants pels carrers del municipi. En concret, el servei quedarà situat en la ronda de circumval·lació a l'altura del safareig municipal.

 

A més, en quedar la parada emplaçada entre rotondes es facilitarà l'accés de vehicles. Aquest projecte també contempla la creació de dues zones d'embarcament en funció de la destinació i espai públic ampli perquè els usuaris d'aquest transport puguen esperar fora de les àrees de trànsit.