Aquest projecte artístic contempla 3 murals i està emmarcat en la subvenció del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere

 

mural mujer 08 06 21L'Ajuntament de Xilxes ha iniciat un projecte de pintura de murals en les façanes d'alguns edificis municipals amb la finalitat de visibilitzar la igualtat i retre homenatge a la dona agricultora del municipi, la vida professional de la qual ha estat lligada tradicionalment al cultiu, la recollida i envasament en magatzem de la taronja.

 

Així mateix, en les parets de la Cambra Agrària ja llueix aquest mural que il·lustra el treball de la dona en el camp amb el lema “Passat, present i futur en femení”, mentre que la façana de les dependències de Serveis Socials s'ha dedicat a la violència de gènere amb el missatge principal “Ni una menys. Les volem vives”.

 

Aquest projecte artístic està emmarcat en la subvenció del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere del Ministeri d'Igualtat i es culminarà amb un tercer mural per la diversitat sexual per a commemorar el Dia de l'Orgull LGTBI.