La programació recull prop de 25 activitats culturals i tradicionals dirigides a tots els públics 

 

ESPECTACLE PLAÇAARMADAXilxes viurà les festes de Sant Roc entre el 13 i el 22 d’agost amb activitats adaptades per evitar aglomeracions i complir amb els protocols vigents per a la prevenció de la COVID-19. 

 

La programació recull prop de 25 actes per a tots els públics, entre els quals destaquen el castell de focs aquàtic, el tribut a “Héroes del silencio” o l’actuació del grup castellonenc Lèpoka.

 

Les propostes culturals prenen protagonisme en aquestes festes adaptades a l’actual situació de pandèmia amb la Fira del Llibre, diverses sessions de cinema d’estiu i actuacions de teatre, tant per a públic adult com infantil. Els més menuts també podran gaudir de jocs populars infantils. Així mateix, la música en directe també és un dels plats forts del programa amb els tributs a Héroes del Silencio i Nino Bravo, el concert de Gustavo Paradís i el grup Lèpoka.

 

Els actes esportius són altre dels atractius d’aquesta setmana festiva amb el campionat de Pàdel Platja, la masterclass de fitness i la carrera de patins infantil o la carrera popular Platges de Xilxes, a més de la marxa senderista nocturna. 

 

Així mateix, durant tota la setmana es podrá la Fira Alternativa al Passeig Marítim, durant el primer cap de semana la Fira del Comerç Local i el segon la Fira del llibre.