La sessió també ha aprovat una modificació de crèdits per a la millora de la plaça Comunitat Valenciana i altres instal·lacions municipals

 

AJUNTAMENT XILXESEl ple de l'Ajuntament de Xilxes corresponent al mes de juliol ha aprovat la denominació de la plaça situada entre els carrers Sofía Isach, Ronda Adolfo Suárez i Francisco Manzano com a "Orquestra The Waije" amb la finalitat d'honrar la trajectòria d'aquesta orquestra de la qual van formar part des dels seus orígens en 1965 i fins a la seua dissolució en 1984 músics de Xilxes.

 

A més, el ple ha autoritzat una modificació de crèdits de 34.322,13 € amb càrrec al Romanent de Tresoreria per a diferents actuacions, entre les quals destaquen la millora en la il·luminació de diversos edificis municipals o l'adquisició de material nou per a l'Escola Infantil. També inclou la reordenació de la Plaça Comunitat Valenciana on es construirà una nova vorera, es reordenarà el trànsit i es reestructuraran les zones d'aparcament.

 

Així mateix, la pròrroga de la declaració del municipi com a zona de gran afluència turística i l'aprovació de la programació de les festes de Sant Roc també han ocupat part de la sessió.