La concessió d'aquestes ajudes de la Diputació possibilitaria una nova injecció econòmica als sectors afectats

AJUNTAMENT XILXES
L'Ajuntament de Xilxes ha sol·licitat una subvenció per a l'establiment d'ajudes municipals dirigides als sectors més afectats per la pandèmia amb la finalitat de continuar fent costat al teixit empresarial del municipi.

 

Es tracta de les ajudes “Reactivem Castelló – Empreses” de la Diputació de Castelló i l'import sol·licitat s'aproxima als 17.900 euros, la concessió dels quals possibilitaria una nova injecció econòmica orientada a preservar l'activitat i pal·liar l'impacte negatiu de la COVID-19.

 

Des de l'inici de la crisi sanitària les persones autònomes i microempreses de la població han pogut beneficiar-se de les ajudes del Pla Resistir, sufragades de manera conjunta per la Generalitat, la Diputació i el consistori. Així mateix, aquest 2021 l'Ajuntament seguirà sense cobrar la taxa d'ocupació de via pública a l'hostaleria i restauració per segon any consecutiu. A més, ha facilitat l'ampliació de les zones de terrassa i ha impulsat diferents campanyes de comerç per a la seua dinamització.