La programació inclou actes per a tots els públics entre el 18 i el 26 de setembre

 

Ayuntamiento de Xilxes 02

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat en sessió plenària el programa de les festes del Santíssim Crist de la Jonquera del 2021, festejos adaptats a l'actual situació marcada per la COVID-19 que se celebraran en el nucli urbà del municipi entre el 18 i el 26 de setembre.

 

Després de l'aprovació el consistori farà pública la programació d'enguany, que compta amb un pressupost de 47.457 € i manté algunes de les propostes festives tradicionals. Així mateix, inclou novetats com l'acte d'homenatge a l'Orquestra The Waijes, que donarà nom a la plaça situada enfront de l'escola infantil municipal.

 

Cal recordar que tots els actes estaran adaptats als protocols vigents per a la prevenció de la COVID-19. En este sentit, l'alcalde del municipi, José Martínez, ha destacat la importància de respectar les normes en una situació de pandèmia. "Encara que hagem optat per ser prudents i adaptar les festes evitant actes multitudinaris, estem satisfets de poder celebrar una setmana festiva amb una programació molt completa que esperem que sigue del gust dels veïns i veïnes. Animem a la participació en tots els actes complint les normes i sent responsables", ha manifestat.