Les pautes d'higiene i el nou sistema d'agenda digital per a les famílies de l'Escola Infantil han ocupat part de les reunions


Erik Segarra concejal educaciónL'Ajuntament de Xilxes està treballant en l'inici del curs escolar 2021-22 coordinant accions amb el CEIP Lluís Vives i l'Escola Infantil Municipal “Isabel González Torres” de la població.

 

El regidor d'Educació, Erik Segarra, ha mantingut reunions amb les direccions de tots dos centres amb la finalitat d'atendre les necessitats sorgides de cara a aquesta arrancada marcada per les mesures COVID-19. De fet, els protocols d'higiene han sigut un dels assumptes principals abordats. En aquest sentit, s'afegirà una persona de neteja durant tot l'horari lectiu per a mantindre en condicions les instal·lacions del col·legi públic.

 

A l'escola infantil es continuarà prestant aquest servei de neteja orientat a la desinfecció, i entre les novetats d'enguany, s'implantarà un nou sistema d'agenda digital per a facilitar la comunicació amb les famílies.

 

A més, aquesta setmana s'estan ultimant diferents tasques de manteniment en tots dos centres educatius. Així mateix, l'alumnat del col·legi públic podrà gaudir dels nous espais del pati fruit del projecte de naturalització desenvolupat per a aportar zones naturals i d'ombra.