El “Food Fest Xilxes 2021” és un festival de 3 dies que inclou zona food truck i concerts de música en directe

portada libro fiestas Cristo 11 9 21

 

L'Ajuntament de Xilxes celebrarà les festes en honor al Santíssim Crist de la Jonquera del 18 al 26 de setembre, una setmana festiva amb una selecció d'actes adaptats a la situació de pandèmia i pensats per a tots els públics.

La programació inclou prop de 30 propostes, entre les quals destaca la incorporació del “Food Fest Xilxes 2021”, un festival de 3 dies que combina les food trucks amb concerts de música en directe. En concret, el públic podrà gaudir de 6 concerts i tributs entre el 23 i 25 de setembre.

Així mateix, l'acte homenatge a la “Orquestra The Waije” és un altre dels esdeveniments nous de l'agenda festiva, junt a l'homenatge a les regines de les festes organitzat per l'Associació de Jubilats i Pensionistes La Sort.

L'espectacle infantil “Hechicera”, el sopar de pa i porta i la posterior actuació de l'Orquestra Montesol obriran els festejos el dissabte 18, mentre que les propostes teatrals, les activitats infantils i esportives, els actes religiosos, el concert de la Unió Musical Santa Cecilia o el castell de focs artificials completaran la setmana.

L'activitat festiva estarà subjecta als protocols COVID-19 vigents marcats per la Conselleria de Sanitat i haurà d'acabar abans de les 00.30 hores de la nit.