Davant la resposta positiva de les campanyes anteriors, l'Ajuntament torna a llançar aquesta iniciativa consistent en el sorteig de xecs regal

campaña comercio 15 9 21

 

L'Ajuntament de Xilxes continua donant suport al comerç local amb la posada en marxa d'una nova campanya de dinamització que busca fomentar el consum de proximitat i combatre els efectes de la COVID-19.

 

La regidora de Comerç, Mayte Pinés, ha repartit el cartell promocional entre els comerços adherits a aquesta iniciativa, que estarà activa entre el 15 de setembre i el 15 d'octubre.

 

Davant la resposta positiva de les campanyes anteriors desenvolupades en Pasqua i Nadal, el consistori ha tornat a llançar aquesta iniciativa consistent en el sorteig de xecs regal de 200, 150 i 100 euros per compres superiors a 20 euros. Una vegada finalitzada la promoció, les persones agraciades podran gastar el premi en qualsevol dels comerços participants.

 

Aquesta acció forma part del conjunt de mesures orientades a minimitzar l'impacte econòmic propiciat per la pandèmia. En aquest sentit, aquest 2021 seguirà sense cobrar-se a l'hostaleria i restauració la taxa d'ocupació de via pública i s'ha facilitat l'ampliació de les zones de terrasses per a afavorir l'augment de volum de negoci i. Així mateix, s'han tramitat les ajudes del Pla Resistir, a les quals s'han acollit un total de 34 autònoms o microempreses de la població.