La primera edició del “Food Fest Xilxes 2021” ha congregat a un nombrós públic en les 3 jornades de concerts i food trucks

Food Fest Xilxes 2021

 

L'Ajuntament de Xilxes ha posat fi a les festes en honor al Santíssim Crist de la Jonquera, una setmana festiva amb una selecció d'actes per a tots els públics adaptats a la situació de pandèmia que ha estat marcada per l'elevada participació en els diferents actes i el compliment de les mesures COVID-19.

 

La programació ha inclòs prop de 30 propostes, entre les quals ha destacat la novetat d'enguany: el “Food Fest Xilxes 2021”, un festival de 3 dies que ha combinat les ‘food trucks’ amb concerts de música en directe i ha congregat a un nombrós públic en la seua primera edició. La Plaça Joan Pau II ha sigut l'epicentre d'aquest esdeveniment, que ha oferit 6 concerts i tributs i ha baixat el teló amb el grup barceloní “Ladilla rusa”, un dels plats forts del festival.

 

L'homenatge a la “Orquestra The Waije” ha sigut un altre dels actes nous de l'agenda festiva, que ha reunit els integrants d'aquest grup musical local per a dedicar-los una plaça amb el seu nom.

 

El sopar de pa i porta i la posterior actuació de l'Orquestra Montesol, el castell de focs artificials o el concert de la Unió Musical Santa Cecilia han sigut algunes de les propostes més multitudinàries. A més, el teatre, els actes religiosos i les activitats infantils i esportives han completat aquesta setmana celebrada del 18 al 26 d'aquest mes, que s'ha clausurat amb un berenar-homenatge a les regines de les festes organitzada per l'Associació de Jubilats i Pensionistes La Sort.