El consistori recupera les activitats després de la pandèmia i viurà tres dies culturals des del 8 al 10 d'octubre

L'Ajuntament de Xilxes ha dissenyat una completa programació cultural per a tots els públics amb l'objectiu de commemorar el dia gran en la Comunitat Valenciana el pròxim 9 d'octubre.

 

AJUNTAMENT XILXES

La programació inclou quatre activitats culturals que començaran el divendres 8 amb un correfoc realitzat per Diabòlica, el punt d'inici del qual serà el carrer Sant Roc a les 20.00 hores. El dissabte es reprendrà l'activitat amb una cercavila de la Va unir Musical Santa Cecilia de Xilxes, que se celebrarà a les 19.00 hores en la plaça de l'Ajuntament i que precedirà a un concert de Lola Bou i Manel Brancal, previst per a les 22.30 hores en la plaça de l'Armada, situada en la zona de la platja del municipi. 

 Així mateix, el diumenge es posarà el punt i final a la programació amb el concert d'Eva Gómez, sota el títol “El cel i els formes del vent”.

Cal recordar que l'actual situació sanitària de la pandèmia ha permés recuperar les activitats culturals per al 9 d'octubre, ja que el Consell ha aprovat aquesta setmana l'eliminació del nombre màxim de persones que poden participar en esdeveniments i actes culturals, encara que s'haurà de continuar portant la màscara i continuar les recomanacions sanitàries indicades per les autoritats.