El regidor d'Esport i Joventut, Samuel Conesa, renúncia a les seues funcions de manera provisional per motius personals

xilxesayuntamiento

 

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat en ple l'ús de 84.962,60 euros del romanent municipal del 2020 en diverses línies d'actuació amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns.

 

Concretament, aquesta aprovació permetrà destinar 22.731,32 euros per a dotar d'electricitat fotovoltaica al cementeri municipal, amb la finalitat d'aconseguir un estalvi energètic.

 

A més, el consistori emprarà part dels esmentats romanents per a millorar l'enllumenat públic, amb un import de 2.500 euros; així com les instal·lacions de l'escola infantil (1.600 euros); l'ascensor de les instal·lacions esportives L’*Alter (2.500 euros), l'accessibilitat en l'edifici del carrer València; o reparar l'aire condicionat de la Banda Local de Música, entre altres actuacions.

 

D'altra banda, també s'ha acordat que per motius personals i de manera provisional, el regidor d'Esport i Joventut, Samuel Conesa, renúncia a les seues funcions i a la dedicació parcial, sent Mayte Pinés qui assumeix aquestes funcions. A més, José Manuel Navarro es fa càrrec de manera temporal de les àrees d'Hisenda i Comptes.

 

La sessió també ha donat llum verda a la presentació de les baixes presentades pel servei de recaptació de la Diputació Provincial corresponents al segon trimestre d'enguany.

 

“Any a any anem reduint el deute municipal i això ens permet dur a terme treballs necessaris en el nostre municipi”, ha recordat José Martínez, alcalde de Xilxes.