El servei se situarà en la ronda de circumval·lació i inclourà la creació d'espais públics d'espera

PARADA AUTOBUS0004

 

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat la licitació d'obres per al condicionament de la nova parada d'autobusos, actuació que suposa l'inici del nou paquet de mesures emmarcades en les millores urbanístiques que l'equip de govern té previst escometre en els pròxims anys.

 

Per a l'adjudicació del contracte d'obres, el consistori ha determinat que es duga a terme mitjançant procediment obert simplificat i amb una duració d'execució màxima de quatre mesos.

 

Aquesta iniciativa, la inversió de la qual ascendeix a 53.439,63€ euros (IVA inclòs), serà sufragada per la Diputació de Castelló en incloure's en el Pla de Cooperació Provincial d'Obres i Serveis i implicarà el trasllat de l'actual parada fora del nucli urbà amb la finalitat de guanyar en seguretat evitant el pas de vehicles pesants pels carrers del municipi.

 

Concretament, el servei quedarà situat en la ronda de circumval·lació a l'altura del safareig municipal i inclourà la creació d'espais públics d'espera per a millorar la seguretat de l'emplaçament actual en l'Avinguda Jaume I.