L'actuació compta amb una inversió de 339.040,39  i pretén solucionar les inundacions que afecten aquesta via en episodis d'intenses pluges

obras Calle Primero Mayo 13 10 21

 

L'Ajuntament de Xilxes continua treballant en les obres del C/Primer de Maig orientades a solucionar les inundacions que afecten aquesta via en episodis d'intenses pluges, una actuació emmarcada en el pla de millores urbanístiques que l'equip de govern te previst escometre en els pròxims anys.

 

Els treballs avancen a bon ritme, per la qual cosa la previsió inicial és culminar-les abans de finals d'any si no sorgeixen dificultats que puguen ralentir aquestes tasques, les quals se centren en la instal·lació d'un sistema de bombament i vàlvules antiretorn en el desaigüe actual per a possibilitar el drenatge de les aigües de pluja cap a un barranc.

 

Aquesta actuació pretén resoldre aquesta problemàtica d'evacuació originada en urbanitzar en una eixida natural de les aigües de pluja i atendre les peticions dels residents d'aquesta via, per la qual cosa el consistori invertirà un total de 339.040,39 euros en aquest projecte. En concret, ha dedicat una partida de 170.000 euros del pressupost municipal, de manera que els 160.000 euros restants procediran de la quota hidràulica inclosa en els tributs de l'aigua.

 

Les obres, que van començar el mes d'agost després d'obtindre la corresponent autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, estan sent desenvolupades per l'empresa especialitzada FACSA en resultar l'adjudicatària en el procés de licitació.