Aquest balanç indica que els visitants valencians representen el 65% de les atencions realitzades

oficina turismo

L'Oficina de Turisme de Xilxes ha realitzat 1.528 atencions durant la temporada turística del 2021 emmarcada entre l'1 de juny i el 8 de setembre, de les quals el 97,5% són de procedència nacional.

 

Les dades d'aquest balanç indiquen que els visitants s'han concentrat majoritàriament al juny i juliol i que els turistes valencians representen el gruix de les atencions ocupant el 65%, seguits pels visitants madrilenys. Encara que el turisme internacional s'ha vist reduït per la situació sanitària, continuen sent els francesos els visitants majoritaris, mentre que els britànics estan en segona posició.

 

Un altre dels aspectes significatius aportats per aquest informe és l'augment de les consultes telefòniques o altres mitjans de contacte no presencials a causa de les circumstàncies sanitàries. En concret, 303 atencions s'han realitzat per telèfon.

 

També s'ha registrat un augment en la sol·licitud d'informació, sobretot en les activitats esportives en sumar 732 peticions. Les atencions vinculades al municipi, als seus serveis i a les poblacions dels voltants són unes altres de les consultes realitzades.

 

D'altra banda, aquest informe també es refereix a les millores incorporades en aquest servei com ara l'ampliació de l'horari d'obertura en contractar una persona de reforç, la participació en el projecte Platges Sense Fum o en les diferents iniciatives de Castelló Sud.