El consistori modificarà l'ordenança referida a la publicitat municipal, que reduirà en un 50% la taxa per l'ús que fa el club de la paret del Trinquet

Alter
L'Ajuntament de Xilxes i el Xilxes Club de Futbol han mantingut una reunió amb la finalitat de consensuar diferents propostes plantejades per totes dues parts per a atendre les necessitats actuals de l'entitat esportiva.

 

En aquesta trobada han sigut presents l'alcalde de Xilxes, José Martínez, la regidora d'Esports, Mayte Pinés, i el president del club, Oscar Martínez, els qui han acordat diferents millores. En concret, el consistori ha plantejat la reducció d'un 50% del cost de la publicitat en instal·lacions municipals, que suposarà l'abaratiment de l'ús que fa el club de la paret del Trinquet Municipal.

 

Unes altres de les qüestions acordades ha sigut el clos del camp de futbol, actuació assumida pel club que millorarà les condicions actuals i permetrà l'autogestió de la publicitat per part del club.

 

A més, l'Ajuntament s'ha compromés a atendre la petició de reforma dels vestuaris del camp plantejada per l'entitat esportiva.