La Plaça Espanya acollirà aquest acte commemoratiu el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere

cartel 25N

L'Ajuntament de Xilxes commemorarà el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere, amb un conjunt d'actes que pretenen reivindicar la igualtat, la llibertat i el respecte a la dona.

 

Dijous que ve s'ha convocat en la Plaça Espanya un acte que consistirà en la lectura d'un manifest i que comptarà amb la participació d'una estudiant del municipi guanyadora dels III Premis d'Investigació Jove en obtindre un reconeixement especial al millor treball sobre les dones i les seues aportacions a la societat. Així mateix, aquest acte conclourà amb l'actuació musical en directe de Maria Plazas i Pilar Forner.

 

La programació continuarà el divendres 26 de novembre a les 19.00 hores amb la xarrada-taller “Vols saber més sobre la violència de gènere?”, a càrrec de María José Montolio Ramos, sociòloga i experta en gènere i polítiques d'igualtat.

 

A més, enguany s'instal·larà nova il·luminació en la façana del consistori, la qual s'utilitzarà per a visibilitzar altres jornades destacables al llarg de l'any. Aquestes accions estan emmarcades en la subvenció del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere del Ministeri d'Igualtat.