L'Ajuntament ha donat llum verda a altres punts del dia com la creació del Taller d'Ocupació o l'adhesió al servei provincial de teleassistència

Ayuntamiento Xilxes

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat en la sessió plenària el finançament de les inversions previstes per a 2022 el cost de les quals és de 760.600 euros, en concret, la construcció de la piscina pública i la passarel·la de la platja. Així mateix, ha donat llum verda a altres assumptes com la creació del Taller d'Ocupació i l'adhesió al servei provincial de teleassistència.

 

Així doncs, el consistori estarà capacitat per a tramitar aquest procediment gràcies a la bona gestió que l'equip de govern ha dut a terme durant aquests anys, tal com es reflecteix en el baix nivell de deute municipal actual. És per aquest motiu que s'han pogut dur a terme diferents actuacions en termes d'urbanisme i altres serveis indispensables per a la ciutadania i el comerç local.

 

En la convocatòria s'han abordat altres punts en l'ordre del dia com el projecte del Taller d'Ús de Jardineria, que té l'objectiu d'afavorir la inserció laboral i millorar la qualificació del personal, o el consens enfront de les dues declaracions institucionals propostes.

 

D'una banda, la demanda de l'establiment de mesures recíproques per als cítrics per part de la UE i, d'altra banda, el suport a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies per a commemorar el Dia Internacional de la Dona i, per consegüent, mostrar el compromís del municipi davant les premisses indicades per a aconseguir la igualtat de condicions.

 

“La gestió econòmica aplicada aquests anys ens ha permés sanejar les arques municipals i reduir el deute considerablement, per la qual cosa ara estem en condicions de sol·licitar finançament per a escometre dues actuacions tan demandades com són la construcció de la piscina i la reparació de la passarel·la de la platja”, ha explicat l'alcalde del municipi, José Martínez, qui ha afegit que “les inversions realitzades en la primera planta de l'edifici del Teatre Municipal ens han possibilitat disposar d'aules homologades per a implementar iniciatives com el Taller d'Ocupació orientades a facilitar la inserció laboral dels veïns i veïnes”.