Aquesta operació de crèdit de 760.600 € respon als resultats de la gestió econòmica aplicada en els últims anys amb la reducció del 87% de deute municipal

AJUNTAMENT XILXES

 

L'Ajuntament de Xilxes ha sol·licitat finançament per a escometre les inversions de la nova piscina municipal i la passarel·la de la platja, projectes amb els quals l'equip de govern dotarà al municipi de nous serveis i de les millores urbanístiques necessàries.

 

Aquesta operació de crèdit ascendeix a 760.600 € i respon a criteris de solvència econòmica després dels resultats obtinguts derivats de la gestió aplicada en els últims anys, la qual ha disminuït considerablement el nivell d'endeutament fins a la xifra aproximada de 650.000 €. De fet, el deute s'ha reduït més d'un 87% respecte a 2015, quan superava els 5 milions.

 

Així mateix, el pressupost del present any contempla més de 400.000 € per a pagar endeutament en el capítol de despeses, pel que es continuarà rebaixant el deute municipal.

 

“La gestió econòmica desenvolupada en aquestos anys ens ha permés cancel·lar deute a bon ritme reduint així els més de 5 milions que ens vam trobar en arribar al govern. Ara estem en condicions de sol·licitar aquest préstec, que garantirà l'execució d'aquestes dues inversions d'envergadura tan demandades i necessàries per al nostre municipi”, ha apuntat l'alcalde de Xilxes, José Martínez.