L'Ajuntament ha donat llum verda a altres punts com el cost del servei de recàrrega de vehicles electrònics en la via pública o el Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals

PLENO

 

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat en la sessió plenària l'adjudicació per al finançament de la construcció de la piscina pública i la passarel·la de la platja, operació de crèdit de 760.600 euros que es dedicarà a escometre aquestes inversions orientades a dotar al municipi de nous serveis i a la reparació d'aquesta infraestructura de la zona marítima. 

 

Així mateix, el ple ha donat llum verda a altres assumptes com el preu del servei de recàrrega de vehicles elèctrics en la via pública, que prompte estarà disponible en el municipi, o el Pla Local de Prevenció d'Incendis Forestals.

 

En la convocatòria s'han abordat altres punts en l'ordre del dia com l'aprovació del programa de les festes de Sant Vicent o la modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la nova llei de plusvàlues, que permet bonificar al 95% en herències i donacions. 

 

A més, els assistents han aprovat per unanimitat les declaracions institucionals presentades, com són la condemna davant l'agressió russa a Ucraïna, per a manifestar el suport cap al país ucraïnés i, d'altra banda, la proposta de declaració institucional per a evitar el tancament de la planta Nordex-Acciona de la Vall d'Uixó. 

 

El mateix acolliment ha rebut la moció presentada en la sessió, que exigeix el suport del govern central al sector ceràmic a través d'ajudes directes per a pal·liar els costos energètics i del gas, així com la seua intervenció en els preus d'aquests recursos per a mantindre la producció i l'ocupació.

 

“Continuem avançant amb les demandes de la passarel·la i la piscina pública, així com amb altres serveis que anem implementant i millorant per a la qualitat de vida dels veïns i veïnes de Xilxes. Tot això gràcies a la bona gestió econòmica que l'Ajuntament ha escomés durant els últims anys”, ha explicat l'alcalde de Xilxes, José Martínez.