Els residents d'aquesta via han conegut els detalls d'aquesta actuació orientada a evitar inundacions mitjançant una demostració del nou sistema de bombament d'aigua

MAYO2

 

L'Ajuntament de Xilxes ha reunit els veïns i veïnes del Carrer Primer de Maig per a presentar l'obra desenvolupada amb l'objectiu d'evitar inundacions enfront de temporals. De fet, els residents d'aquesta zona han pogut conéixer els treballs realitzats mitjançant una demostració del nou sistema de bombament d'aigua. 

 

L'alcalde del municipi, José Martínez, ha acudit a la presentació juntament amb altres membres de l'equip de govern, tècnics municipals i de FACSA, els qui han explicat amb detall als residents de la via quin és el funcionament de les noves màquines, preparades per a fallades de llum i algun altre tipus d'emergència que puga sorgir. 

 

 “Durant molts anys els veïns i veïnes del carrer han viscut en una situació d'inseguretat en èpoques de pluges, per la qual cosa agraïm la seua paciència davant el que per a l'Ajuntament ha suposat una de les obres principals durant la legislatura”, ha expressat Martínez. 

 

Amb la finalitat d'aportar una solució a aquesta problemàtica d'evacuació originada en urbanitzar en una eixida natural de les aigües de pluja, el consistori ha invertit un total de 339.040’39 € per a possibilitar el drenatge cap a un barranc i atendre aquesta necessitat del veïnat.