La prova esportiva ha aconseguit el seu rècord de participació amb 556 atletes

tri2

 

Francesc Godoy s'ha proclamat guanyador de l'II Triatló Olímpic Platges de Xilxes Trilavall, celebrat aquest diumenge a la Platja del Cirerer del municipi amb un rècord de participació de 556 triatletes de la Comunitat Valenciana. A més, aquest cap de setmana s'ha disputat també la carrera 10K, en la qual Javier Cabrero i Clara Rada es van fer amb la victòria.

 

L'esdeveniment esportiu del diumenge, organitzat pel Club de Triatló la Vall d'Uixó i l'Ajuntament de Xilxes, s'ha iniciat a les 8.30 hores amb la prova de 1.500 metres de natació, ha seguit amb els 60 km de ciclisme i ha finalitzat amb 15 km de carrera a peu. Godoy ha aconseguit el millor temps en meta amb 02.35:48, seguit per Guillem Montiel i per Jaime Izquierdo.

 

Respecte a la classificació femenina, Noelia Juan ha aconseguit la primera posició amb un temps de 02.59:43, Laura Gómez ha quedat en segon lloc i Yaiza Saiz en tercer lloc.

 

La classificació per clubs masculina ha posicionat en primer lloc al club Triatló Gandia, el Tricanet de Berenguer ha quedat en segona posició i el Trilavall en tercera posició. El club Betraining Foener Triathlon ha aconseguit el primer lloc de la classificació per clubs femenina, el segon lloc ha sigut per a Kamikazes Gang i el tercer per a Octavus Triatló – Skoda Zarat.

tri1

 

Les diferents competicions, tant la 10K disputada el dissabte com la Trixilxes, han reunit esportistes d'elit de diferents llocs i a una gran suma de visitants que han gaudit de l'esport en viu i de les múltiples activitats i serveis com els ‘foodtrucks’ que l'organització ha preparat.

 

L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha agraït als voluntaris que han participat en aquesta prova, així com a la Policia Local, Creu Roja, Guàrdia Civil, Bombers i tècnics d'esports, que l'han feta possible. “Estem molt contents amb el gran acolliment que ha tingut aquest cap de setmana de l'esport que, per sort, s'ha celebrat sota unes condicions meteorològiques estupendes i un ambient immillorable’.

 

Tant l'alcalde com la regidora d'esports, Mayte Pinés, i el regidor de festes, Jose Manuel Navarro, han fet el lliurament de premis de la Trixilxes, que ha aconseguit el rècord de participació. “Una mostra que aquest triatló s'ha convertit en una prova de gran prestigi en la Comunitat Valenciana”, ha afirmat Martínez.