La sessió extraordinària també ha donat llum verda a la sol·licitud de modificació de les instal·lacions i ús educatiu dels espais de l'escola infantil municipal

PLENO EXTRAORDINARIO

 

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat en ple extraordinari la modificació de crèdits pertinent per a destinar un total de 130.000 euros en diferents actuacions de millora com la instal·lació de megafonia per a bàndols tant en la zona del poble com la de la platja, la construcció de nous columbarios per al cementeri o la renovació de parcs públics.

 

A més, aquesta quantitat del romanent anirà destinada a altres assumptes com l'adquisició de dispositius d'il·luminació del teatre municipal, les beques per al transport escolar o la contractació de personal en pràctiques a l'ajuntament. Així mateix, el Mediterrani Motor Festival també rebrà una part d'aquesta inversió per a poder oferir una nova opció turística i d'oci en condicions òptimes.

 

D'altra banda, el consistori està treballant per a demanar a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport la disposició d'una altra aula per als xiquets i xiquetes d'1 a 2 anys, per a tindre un total de quatre classes d'infantil, una per als menors d'1 any, dos per a l'alumnat de fins a 1 any i una altra unitat per als més majors de 2 a 3 anys.

 

“Continuem progressant mitjançant actuacions de millora que responen a les demandes de la ciutadania i que podem dur a terme amb el romanent disponible de l'exercici anterior”, ha explicat l'alcalde de Xilxes, José Martínez.