El centre educatiu ha cobert totes les places de xiquets i xiquetes d'1 a 2 anys i compta amb llista d'espera per a matricular-se

ESCUELA INFANTIL 2

 

L'Ajuntament de Xilxes sol·licitarà a la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport la disposició d'una aula més per als xiquets i xiquetes d'1 a 2 anys a l'Escola Municipal Infantil “Isabel González Torres”. Aquest curs escolar el centre ha cobert totes les places disponibles i ha habilitat una llista d'espera per a les sol·licituds de matrícula.

 

Amb la corresponent modificació de les instal·lacions en la qual el consistori està treballant, l'escola comptarà amb quatre classes d'infantil, una per als alumnes i alumnes de 0-1 anys, dos per a l'alumnat d'1 a 2 anys i una altra més per als de 2 a 3 anys.

 

La qualitat educativa i els preus assequibles han afavorit l'increment anual dels usuaris i usuàries. L'escolarització és gratuïta fins als 2 anys, sent 65 euros el preu al mes del menjador i 120 euros la mensualitat amb menjador, excepte per a aquelles famílies que tinguen accés als bons de la Generalitat. A més, el centre ha rebut premis a nivell nacional pel desenvolupament de projectes innovadors com el de mindfulness.