Després de l'experiència positiva del “Cap de setmana de l'esport”, l'Ajuntament ha programat aquest festival per al mes de juliol

food trucks motor festival

 

L'Ajuntament de Xilxes amplia la seua aposta turística amb la programació d'esdeveniments multitudinaris com el Mediterráneo Motor Festival, que se celebrarà en la zona marítima entre el 22 i 24 de juliol amb la finalitat de continuar atraient visitants i dinamitzant l'economia local.

 

Aquesta proposta forma part de la programació d'una sèrie d'esdeveniments que van arrancar recentment amb l'experiència pilot d'activitats complementàries consistents en foodtrucks i zona infantil durant el “Cap de setmana de l'esport”, en el qual el municipi va acollir la TriXilxes i la 10K. De fet, vist l'impacte positiu generat en el sector hostaler, el consistori donarà continuïtat a aquest tipus d'iniciatives.

 

Aquest nou concepte de festival que combina música, cultura i gastronomia en un sol espai comptarà amb diferents àrees de food trucks, vinoteca i begudes, música en viu o zona infantil, entre altres. Així mateix, en la Zona Market es podrà gaudir de diferents llocs de venda, de manera que es donarà cabuda a la presència del comerç local.

 

L'Ajuntament i l'organització continuen treballant en la planificació d'aquest festival, les instal·lacions del qual se situaran en un espai de vora 10.000 m² pròxim al Camí Serratelles i a 300 metres de la platja de Xilxes.

 

“Després de l'experiència positiva del Cap de setmana de l'esport pels beneficis generats en el comerç local, creiem que hem de continuar en aquesta aposta turística amb l'organització d'esdeveniments de major format com és aquest festival. La seua celebració en ple mes de juliol i el tipus d'esdeveniment ens permetran donar a conéixer el nostre municipi i dinamitzar l'economia local”, ha explicat l'alcalde de la localitat, José Martínez.