El carril bici s'instal·larà sobre la plataforma resultant després dels treballs de renovació de la canalització d'aigua potable en el marge esquerre de la carretera

reunión carril bici 30 5 22


L'Ajuntament de Xilxes i la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat estan treballant en la implantació d'un carril bici que connecte el municipi amb la platja amb la finalitat de facilitar la mobilitat sostenible entre tots dos nuclis urbans, actuació que forma part del paquet de millores urbanístiques que el consistori té previst escometre en els pròxims anys.

 

L'alcalde del municipi, José Martínez, i el regidor d'Urbanisme, José Manuel Navarro, han mantingut una reunió amb el subdirector general de Mobilitat, Josep Llin, en la qual han abordat la situació actual d'aquest projecte, que discorrerà sobre la plataforma resultant després de la instal·lació de la nova canalització d'aigua potable.

 

Aquesta actuació del carril bici està emmarcada en la tercera fase del projecte de renovació de les conduccions hídriques que uneixen la població i el nucli marítim, subvencionat per la Generalitat Valenciana per valor de 772.565 €. Concretament, ja s'han desenvolupat les obres d'actualització de la canonada d'impulsió de fecals i en els pròxims mesos es procedirà a la canalització d'aigua potable per a aportar una solució a l'estat precari d'aquestes instal·lacions.

 

Així mateix, una vegada finalitzen aquestos treballs i els corresponents procediments de licitació pública està prevista la instal·lació del carril bici en el marge esquerre de la carretera.