L'Ajuntament ha contractat personal de neteja per al manteniment del litoral

playas

 

L'Ajuntament de Xilxes ha començat els treballs de condicionament de les platges del municipi amb la finalitat de prestar el servei en nivells òptims de qualitat i seguretat per a la temporada d'estiu. Les tasques d'adequació consisteixen en la distribució de l'arena i la posterior neteja manual i mecànica amb equipament especialitzat. 

 

Així mateix, aquests treballs d'adequació es complementaran amb altres labors com la col·locació de mobiliari i les infraestructures necessàries per a la platja accessible de cara al començament de la temporada el pròxim 15 de juny.

 

A més, el consistori ha contractat cinc operaris i operàries de neteja per a mantindre la costa en perfectes condicions durant els pròxims mesos. De la mateixa manera, la Platja de Les Cases i la Platja del Cerezo disposaran d'11 socorristes per a una major seguretat i 4 persones encarregades exclusivament dels serveis requerits a la platja accessible, la qual manté el guardó de “Platja inclusiva: sol i mar per a tots”.

 

Cal recordar que la localitat ha renovat enguany les dues banderes blaves i la distinció de Senderisme Blau que, juntament amb l'acreditació de “Platges sense fum” rebuda recentment per part de la Generalitat, posen de manifest que el litoral de Xilxes compleix amb unes condicions ambientals i un material i infraestructures apropiades.