El programa donarà principi dissabte que ve 11 de juny amb ‘La Nit de la Comèdia’ a les 22.30h

Cultura

 

L'Ajuntament de Xilxes ha anunciat la nova programació cultural d'aquesta temporada d'estiu 2022 que donarà principi dissabte que ve 11 de juny amb els monòlegs de ‘La Nit de la Comèdia’ a les 22.30h en la Plaça de l'Armada. L'objectiu de la planificació és acostar a la ciutadania una gran varietat d'esdeveniments culturals i musicals per a tots els gustos, incloent als més xicotets, que podran gaudir dels titelles.

 

La Unió Musical Santa Cecilia de Xilxes inaugurarà les actuacions musicals de la temporada en un ‘Concert entre Bandes’ juntament amb la Agrupació Musical Santa Cecilia d'Almenara el 25 de juny a les 23h. D'altra banda, el Mediterraneo Motor Festival, que se celebrarà del 22 al 24 de juliol serà un altre dels esdeveniments contemplats al costat de ‘La Nit del Jazz’, protagonitzada per María Gil i Joan Soler.

 

El programa també inclou espectacles de titelles a partir del 12 de juny com ‘Rapunzel’ i ‘Caputxeta Roja’, organitzats per la companyia La Inestable, entre altres propostes per al públic infantil. A més, una altra de les dates assenyalades és el cap de setmana del 6 i 7 d'agost, quan se celebrarà la ‘Fira del Llibre’.

 

Aquest complet calendari cultural que ha preparat el consistori també compta amb la finalitat de mantindre al municipi com a opció turística inclusiva i de qualitat, plantejant opcions de conscienciació com el ‘Concert contra la violència masclista’ el diumenge 26 de juny a les 22h, i inclusives, com la ‘Festa de l'Orgull’, que tindrà lloc el dissabte 9 de juliol.

 

CARTEL CULTURAL