Els partits dels dos equips classificats del club es disputaran el pròxim 28 de juliol i 30 de juliol a les 19 hores en el Trinquet de Torrent

pilotavalenciana

 

El Club de Amics de la Pilota de Xilxes s'ha classificat per primera vegada en la final de 1a categoria del Trofeu Diputació de Castelló de “Escala i Corda” en la seua catorzena edició, conformada pels grups integrants de la Federació de Pilota Valenciana. 

 

Els partits dels dos equips classificats del club municipal es disputaran el pròxim 28 i 30 de juliol a les 19 hores en el Trinquet de Torrent. Serà un total de huit parelles les que lluitaran per aquest títol mitjançant un format d'eliminatòries amb quarts de final, semifinals i final.

 

A més, l'Ajuntament ha preparat un programa d'activitats esportives per a les pròximes setmanes d'estiu entre les quals figura el Campionat de Màdel que tindrà lloc el pròxim 29 de juliol a les 19 hores a la Ciutat Esportiva L’Alter, on en el mateix espai de l'esdeveniment s'habilitarà un taller d'iniciació a la pilota valenciana.