La sessió plenària ha donat llum verda a altres assumptes com les bases reguladores per al finançament de beques de transport escolar del curs acadèmic 2022-2023

PLENO

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat en ple la programació de les Festes de Sant Roque 2022, que se celebraran de l'11 al 21 d'agost, i també ha designat a les reines i dames integrants de la cort d'honor. 

 

Així doncs, Raquel Dueñas Molina ocuparà el càrrec de reina de les festes patronals, mentre que la cort d'honor estarà composta per Sara Gabalda Cebrià, Miriam Flor Moreno, Paloma Gavarda Arlandis i Laia Ramón Pons, com a dames majors. I, d'altra banda, les dames infantils seran Sofia Tolosana Castell, Ainhoa Chelbea Gabalda, Emma García De la Fuente i Carmen Rodríguez Haro.

 

Així mateix, la sessió plenària ha donat llum verda a altres assumptes com les bases reguladores per al finançament de beques de transport escolar del curs acadèmic 2022-2023, destinades a l'alumnat d'ensenyament no obligatori que resideix fora del municipi. 

 

De la mateixa manera, s'ha aprovat la memòria tècnica i la sol·licitud per a la delegació de competències en matèria de construcció, ampliació, adequació i reforma de centres públics docents a la Generalitat Valenciana per a escometre les obres de reparació i millora de les cobertes i interiors delCEIP Lluís Vives, emmarcades en el Programa Edificant.

 

“Després de la pandèmia, reprenem els actes taurins en aquestes festes de Sant Roque. A més, hem preparat una setmana festiva amb esdeveniments per a tots els públics, que esperem que siguen del grat de tots i totes”, ha destacat l'alcalde de la localitat, José Martínez.