La nit de paelles, el teatre o els inflables aquàtics són algunes de les activitats amb major afluència de públic durant els festejos

fiestaibicenca

Xilxes ha finalitzat les Festes de Sant Roc amb gran èxit de participació en tots els esdeveniments de la programació, des de la nit de paelles en la qual es van registrar 2000 inscripcions, fins al teatre o la “Festa Eivissenca” organitzada per l'Associació de Jubilats, que van comptar tots dos actes amb l'assistència de més de 500 persones.

 

Totes les activitats programades durant els festejos es van desenvolupar amb normalitat i, a més, no van deixar de costat a ningú per l'ampli ventall de propostes. 

 

L'esport ha destacat en aquesta setmana festiva amb l'organització d'esdeveniments com la jornada de vòlei platja, les carreres populars, la “Festibici” o la partida professional de pilota valenciana, que han reunit a centenars d'aficionats. Així mateix, novetats com els inflables aquàtics instal·lats a les platges del municipi han rebut un bon acolliment per part dels més joves.