L'Ajuntament continua exigint a institucions supramunicipals la cobertura de les despeses de reparació de la infraestructura

AJUNTAMENT XILXES

L'Ajuntament de Xilxes inclourà una partida de 258.000 € en el pressupost municipal del 2021 dedicada a les despeses que es puguen derivar de la reconstrucció de la passarel·la amb la finalitat de garantir una solució per a la reparació d'aquest emblema turístic.


La inclusió d'aquesta partida en el pressupost permetrà avançar cap a una alternativa eficaç per a aconseguir la reobertura de la passarel·la en un termini raonable. En aquest sentit, l'equip de govern continua treballant perquè institucions provincials, autonòmica o estatals col·laboren en l'arranjament del mirador.


Així mateix, la reducció d'aproximadament 4 milions d'euros del deute en les últimes dues legislatures, el compliment del pla de pagaments i la bona gestió econòmica ha permés a l'equip de govern incorporar aquesta partida en el pressupost.


Cal recordar que el consistori ha sol·licitat la concessió administrativa de la passarel·la de la platja al Ministeri de Transició Ecològica amb l'objectiu de poder arribar a una solució que permeta a l'Ajuntament actuar en la infraestructura evitant extensos terminis d'espera.


L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha explicat que “no deixarem de dedicar tots els nostres esforços a exigir la col·laboració d'altres institucions i trobar una solució per a la reparació de la passarel·la. Encara així, aquesta acció és un pas avant que ens permetrà acurtar els terminis d'actuació”.