De cara a l'inici del curs escolar 2022-2023, l'escola infantil municipal ha registrat el major número d'alumnat matriculat en anys anteriors

escolaestiu

 

L'Escola d'Estiu municipal de Xilxes ha tancat les seues portes amb un total de 100 alumnes i alumnes al juliol i 50 més a l'agost, cobrint el total de les places disponibles. El servei escolar s'ha desenvolupat amb total normalitat i sense cap contratemps, de fet, els xiquets i xiquetes han pogut gaudir d'una gran varietat d'activitats educatives i lúdiques a l'aire lliure.

 

Al voltant de 20 xiquets i xiquetes s'han desplaçat cada dia mitjançant autobús escolar gratuït, acompanyats d'un monitor, des del nucli urbà fins al poblat marítim. Tot això sota un preu assequible per a totes les llars ja que l'objectiu principal de l'escola és la conciliació familiar durant els mesos d'estiu. A més, els comentaris rebuts per part dels menors, monitors i famílies han sigut molt positius.

 

L'Ajuntament està treballant actualment en l'inici del curs 2022-2023 del CEIP Lluis Vives, l'escola d'anglés i l'escola infantil municipal, que enguany compta amb 37 alumnes i alumnes, sent l'any amb més alumnat matriculat. Així mateix, des del consistori s'està estudiant la posada en marxa de dos programes dirigits a augmentar el rendiment escolar a Xilxes.