Aquesta edició de les festes patronals recuperarà els actes taurins i comptarà amb una gran varietat d'activitats per a tots els gustos i edats

FIESTAS XILXES CRISTO

 

L'Ajuntament de Xilxes ha preparat una programació cultural completa per a les Festes del Santíssim Crist de la Jonquera en les quals se celebrarà la tradicional ofrena i processó en honor al patró del municipi o els actes recuperats després de dos anys d'espera per la crisi sanitària, com els taurins o els sopars populars.

 

La setmana de festejos dona principi amb la presentació i proclamació de la reina, RaqueDueñas Molina, i la cort d'honor, acompanyades per la Unió Musical Santa Cecília de Xilxes. Seguint amb el programa elaborat, el primer dissabte està replet d'actes taurins per als més aficionats, a més d'altres esdeveniments habituals del cap de setmana, com la missa, ofrena i processó dedicades al Crist de la Jonquera.

 

Així mateix, la programació contempla una gran varietat d'activitats dirigides a tots els gustos i edats del públic com, per exemple, el campionat de guinyot, les disfresses, els menjars populars, els concerts musicals i balls d'orquestra, o els parcs infantils que es disposaran per als més joves.

 

Les activitats, horaris i ubicacions de les festivitats es poden consultar en el llibre de festes, que es pot sol·licitar a l'ajuntament, o en la programació publicada en les xarxes socials i la pàgina web municipal.