Les inscripcions ja poden realitzar-se a l'Ajuntament i les famílies poden optar entre activitats esportives o creatives com a teatre i dibuix

cartell extraescolars 22 23

 

 

L'Ajuntament de Xilxes ha presentat al CEIP Lluís Vives la proposta d'activitats extraescolars per a aquest nou curs 2022/23 amb la finalitat de facilitar la conciliació de les famílies i oferir opcions de qualitat en el propi municipi.

 

El regidor d'Educació, Erik Segarra, acompanyat pel tècnic municipal d'Esports, s'ha reunit amb l'equip directiu del col·legi públic per a abordar i coordinar el programa d'extraescolars, que contempla activitats esportives i de foment de la creativitat com a teatre o dibuix.

 

La inversió per a oferir aquest programa procedeix d'una subvenció sol·licitada per l'Ajuntament a la Generalitat Valenciana, per la qual cosa les activitats tenen un cost assequible de 10 € mensuals.

 

A més de les propostes esportives i de teatre oferides entre setmana, el programa també inclou classes de pintura i dibuix els dissabtes al matí. Les inscripcions ja estan obertes, per la qual cosa les famílies interessades poden formalitzar-les en el consistori.