L'Ajuntament ha anunciat que està estudiant les peticions del col·lectiu de joves per a incorporar-les de cara als pròxims festejos

encierro campero

 

 

L'Ajuntament de Xilxes ha tancat unes festes patronals en honor al Santíssim Crist de la Jonquera marcades per la participació i la recuperació d'actes tradicionals com els bous i els sopars populars després de dos anys d'alteració festiva a causa de la pandèmia.

 

El concurs de paelles, les actuacions musicals, el sopar popular de carn de bou i els esdeveniments taurins, que enguany s'han représ amb un ampli cartell que ha sumat 9 bous cerrils aportats tant pel consistori com per diferents penyes, han sigut algunes de les propostes amb major afluència de públic.

 

Un altre dels actes que s'ha recuperat ha sigut la presentació de la regina i les dames, que ha nomenat a Raquel Dueñas Molina com a nova representant del municipi, qui estarà acompanyada per 8 dames en aquest nou curs festiu. Igualment, aquest esdeveniment ha acomiadat el regnat de tres anys d'Emma Sánchez Tolosana.

 

Al llarg de la setmana festiva els veïns i veïnes han pogut gaudir de prop de 50 actes per als diferents gustos i edats, organitzats per l'Ajuntament en col·laboració amb diverses associacions locals. Així mateix, el consistori ha anunciat que està valorant les peticions llançades pel col·lectiu de joves amb la finalitat d'atendre les diferents sensibilitats i incorporar-les de cara als pròxims festejos.