La inversió de l'actuació és de 250.646 € i està subvencionada íntegrament per la Direcció General de l'Aigua

canalización potable pequeña

 

Xilxes disposarà d'una nova canalització d'aigua potable entre el municipi i la platja en els pròxims mesos després de la finalització de les obres subvencionades per la Generalitat Valenciana que s'estan desenvolupant amb la finalitat de modernitzar la xarxa de proveïment i evitar avaries ocasionades per l'antiguitat de la instal·lació.

 

Aquestos treballs, finançats per la Direcció General de l'Aigua amb una inversió de 250.646 €, s'estan executant en el marge esquerre de la carretera. Així mateix, després de la fase d'excavació ja s'ha començat amb la instal·lació de la nova canonada de 2.200 metres lineals de polietilé.

 

La finalització de les obres està prevista per a finals d'any, de manera que en una tercera fase s'habilitarà un carril bici sobre la plataforma resultant amb la finalitat de facilitar la mobilitat sostenible entre tots dos nuclis urbans. Així mateix, en una primera etapa es va renovar la canonada d'impulsió de fecals, intervenció executada per l'Entitat Pública de Sanejament d'Aigües Residuals (EPSAR) junt a la Diputació de Castelló amb una subvenció de 521.919 €.