L'agenda d'actes arrancarà aquest dissabte amb l'obra de teatre “Iaios” i continuarà el 8 i 9 d'octubre amb un correfoc, un castell de focs i música de banda

cartel 9 octubre

 

L'Ajuntament de Xilxes celebrarà el 9 d'octubre amb una àmplia programació cultural per a tots els públics que abasta dos caps de setmana, de manera que aquest mateix dissabte 1 d'octubre el Teatre Municipal acollirà l'obra de teatre “Iaios”.

 

A més d'aquest espectacle de Hop Teatre subvencionat per la Diputació de Castelló, el programa també oferirà un correfoc i un castell de focs artificials el 8 d'octubre, mentre que la música serà la protagonista en el “Dia de la Comunitat Valenciana”.

 

Aquesta jornada festiva començarà a les 11.00 hores amb una cercavila de la Unió Musical Santa Cecilia, i seguidament la formació musical del municipi oferirà un microconcert amb peces típicament valencianes en la Plaça de l'Ajuntament, on també es llegirà un poemari.

 

La companyia La Diabòlica de Morvedre serà l'encarregada de realitzar el correfoc, que després de les restriccions de la pandèmia arriba a Xilxes en gran format i trasllada el seu final a la Plaça Jardí.