L’objectiu de l’Ajuntament es recuperar el distintiu Q de Qualitat Turística de cara a la pròxima temporada després de l’esforç demostrat en els últims anys i les conclusions d’aquesta auditoria

platja

 

L'Ajuntament de Xilxes ha tancat la temporada de platja mantenint l'excel·lència dels diferents serveis, tal com han corroborat els resultats de les auditories practicades pels òrgans Q de Qualitat Turística i Bandera Blava.

 

Aquestes inspeccions han conclòs positivament en destacar els punts forts de la gestió realitzada per al manteniment dels estàndards de qualitat, seguretat i professionalitat. Concretament, des de Q de Qualitat Turística han lloat els serveis d'accessibilitat de la Platja del Cirerer, l'estat òptim de neteja o les diferents iniciatives desenvolupades en favor del medi ambient. De fet, l'objectiu del consistori és aconseguir aquest distintiu de qualitat de les platges de cara a la temporada que ve després de l'esforç desenvolupat en els últims anys.

 

Així mateix, ADEAC ha certificat el compliment dels criteris Bandera Blava ressenyant les mesures dutes a terme per a millorar l'accessibilitat universal i les activitats de neteja d'espècies invasores.