L'Ajuntament recupera després de dos anys d'espera per la situació sanitària aquesta tradició que té com a objectiu oferir una gran varietat d'activitats i tallers als majors

25ª Setmana de la Gent Gran

 

L'Ajuntament de Xilxes, en col·laboració amb l'Associació de Jubilats i Pensionistes “La Sort” del municipi, ha recuperat després de dos anys d'espera per la situació sanitària la Setmana de la Gent Gran, la qual té per objectiu oferir una àmplia programació als majors. La 25a edició se celebrarà del 10 al 16 d'octubre amb activitats com a balls, tallers mediambientals i xarrades sobre salut i benestar, entre altres.

 

Aquesta tradicional setmana està dedicada al grup de la tercera edat com a reconeixement al col·lectiu que ha aportat i continua aportant dia a dia a la societat. D'aquesta manera, els actes de caràcter formatiu, lúdic i festiu organitzats durant els pròxims dies estan oberts a la participació de totes les persones majors de la localitat.

 

Entre les entitats col·laboradores es troba el centre de Rehabilitació i Manteniment Funcional Neurocilo, qui ha disposat diferents tallers grupals sobre rehabilitació i un picotege saludable amb productes locals. Per part seua, la Farmàcia de Xilxes impartirà xarrades sobre salut i alimentació específica per a majors.

 

Els horaris i activitats es poden consultar en el programa publicat en la pàgina web de l'Ajuntament o les xarxes socials.