La prova esportiva, que se celebrarà el pròxim 7 de maig de 2023, ofereix un total de 540 places als esportistes que vulguen sumar-se a l'experiència

Trixilxes

 

La 8a edició de la prova esportiva TriXilxes sindrafting, que se celebrarà el 7 de maig de 2023, obri les inscripcions dissabte que ve 5 de novembre. En aquesta ocasió, s'ofereix un total de 540 places als esportistes que vulguen sumar-se a aquest repte organitzat pel club Trilavall juntament amb l'Ajuntament de Xilxes que consta de 1500 metres de natació, 60 km de ciclisme (#sindrafting) i 15km de carrera a peu per a finalitzar. 

 

La prova gaudeix d'una bona repercussió a nivell nacional, comptant amb participants de més del 90% de les autonomies i amb alguns participants estrangers (Anglaterra, Alemanya i Lituània). En l'última edició les inscripcions es van esgotar en menys de 23 hores, arribant a 22 minuts en 2019, com a rècord de la prova.

 

L'organització de l'esdeveniment vol preparar un cap de setmana esportiu, tal com es va donar en l'última edició, oferint una varietat d'activitats el dissabte 6 de maig per a tots els públics: fira del Corredor, recollida de dorsals, entrada de material en l'àrea de transició, activitats esportives dirigides, photocall per a signar, fotoràpid, entre altres.

 

Així mateix, en el triatló de 2023, els participants comptaran amb una polsera d'accés per a convidar a un acompanyant a la tradicional festa de post-meta, amb menjar i moltes sorpreses.

 

La prova de triXilxes compta amb el suport del Ajuntament de Xilxes i les poblacions veïnes per on transcorre la prova (La Vall d'Uixó, Moncofa, Nules, La Llosa i Almenara), a més de la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana. Quant als patrocinadors, l'esdeveniment està recolzat per les marques 226ERS, Blumaq, Sporcks, Zone3, Raw SuperDrink, Taronges Torres, Garage Castelló, Aigua Font Primavera, SMS Electrics, Carnes Murcia i Rodrimotor.

 

Ja podeu anotar en el calendari la cita d'aquest dissabte 5 de novembre a les 16.00 en www.trixilxes.com per a inscriure-us en la 8a edició de la TriXilxes.