El consistori ha organitzat un mercat ambulant nadalenc el 3 i 4 de desembre i ha llançat una campanya comercial on se sortejaran tres vals de compra per valor de 200, 150 i 100 euros

FIRANADAL

 

L'Ajuntament de Xilxes ha programat durant el mes de desembre diferents accions per a incentivar el consum de proximitat per Nadal i ajudar a dinamitzar els comerços de la localitat.

 

Així doncs, el consistori ha organitzat un mercat ambulant nadalenc que tindrà lloc el 3 i 4 de desembre en la Plaça Espanya i en el qual participaran diversos establiments del municipi. En aquest sentit, els veïns i veïnes podran realitzar les seues compres en comerços locals sense necessitat de desplaçar-se a diferents punts. 

 

A més, des de l'1 de desembre al 5 de gener els habitants de Xilxes que realitzen una compra superior a 20 euros en els negocis adherits a la promoció i emplenen el corresponent formulari, participaran en un sorteig de tres vals de compra de 200, 150 i 100 euros i 10 cistelles isotèrmiques. 

 

El pròxim 9 de desembre es donaran a conéixer els guanyadors del concurs, els qui podran canviar els vals de compra en els comerços participants. Aquesta iniciativa impulsada per l'Ajuntament s'ha dut a terme durant els últims anys amb l'objectiu d'impulsar el comerç local durant aquestes dates assenyalades.