La presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Daniela González, ha rebut durant la jornada un premi a personalitat destacada 

100ANIVERSARIO

 

L'Ajuntament de Xilxes i la Unió Musical Santa Cecilia de Xilxes (UMSCX) han celebrat aquest cap de setmana el centenari de la banda municipal en una trobada amb diferents actuacions musicals. En aquesta jornada, en la qual ha col·laborat activa i econòmicament el consistori, han participat antics membres de l'agrupació per a acompanyar en aquest significatiu dia per a la societat i la localitat.

 

A més, durant la celebració del 100 aniversari de la Banda de Música i els 40 anys com a associació musical, va tindre lloc la primera edició dels premis de la UMSCX, en els quals la presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Daniela González, va rebre un premi extraordinari a personalitat destacada. Així mateix, l'Ajuntament també va obtindre una distinció pel constant suport depositat sobre l'associació al llarg dels últims anys.

 

La programació del concert, encapçalat pel director del grup, Omar Salas, donava principi amb la peça elaborada per l'antic mestre i impulsor de l'escola musical municipal, Fabián Melchor, titulada “El meu poble natal” i dirigida per Juan Salvador Melchor, músic professional de l'orquestra de Castelló i membre de la UMSCX.

 

L'acte va continuar amb diferents actuacions musicals i va finalitzar amb la presentació de l'himne de la banda municipal, la lletra de la qual ha sigut escrita pel president de l'associació musical de Xilxes, Alberto Gómez Serra, i la música composta pel director del cor de l'Església i integrant de la Unió Musical, Rubén Martínez.PREMIOSUMAYU

PREMIOSUM