El municipi rebrà dijous que ve la distinció Q de qualitat turística en reconeixement per les excel·lents característiques ambientals i de seguretat que presenten les seues platges 

FITUR

 

L'Ajuntament de Xilxes presentarà en la Fira Internacional de Turisme FITUR 2023 el Terraneo Motor Festival i la prova esportiva nacional TriXilxes amb l'objectiu d'acostar als visitants les noves opcions turístiques de cultura, oci i esport realitzades en el municipi.

 

E alcalde de Xilxes, José Martínez i la regidora de Turisme, Mayte Pinés, exposaran en l'estand de Castelló la pròxima trobada de la 8a edició de la TriXilxes #sindrafting que es durà a terme en la localitat el 7 de maig amb la participació de 540 esportistes. Així mateix, anunciaran la celebració del Terraneo Motor Festival, un concepte innovador i dinàmic que combina gastronomia, música i cultura i que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de juliol.

 

Durant la fira també es posaran en valor els productes del territori i els espais naturals més representatius de la zona, entre els quals es troben les diferents platges, les quals han sigut guardonades un any més amb la bandera blava per les condicions favorables de les aigües, serveis i gestió ambiental. A més, la Platja del Cerezo ha sigut reconeguda per sisé any consecutiu com una platja inclusiva per la seua atenció a persones amb discapacitat.

 

De fet, el mateix dijous de la setmana que ve, el municipi rebrà durant la cerimònia presidida per la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Montoro, en la Galeria de Cristall del Palau de Cibeles de l'Ajuntament de Madrid la distinció de la marca Q de qualitat turística, en reconeixement per les excel·lents característiques ambientals i de seguretat que presenten tant la Platja de les Cases, com la Platja del Cerezo.